Verhuizing Atelier naar Den Dolder

Tattel aangepast 2 Ang.          Van Antonlaan naar Vijverhof

Na 10 jaar moest ik eind Oktober 2016 afscheid nemen van mijn vertrouwde atelier aan de Antonlaan in Zeist. Maar waar een deur sluit, wordt er elders een geopend.

tattel3tattel2tattel5   tattel4

Zoals hier in Den Dolder een vergeten deur achter een blinde muur ontdekt wordt . Dit is inmiddels de toegangsdeur van mijn nieuwe atelier aan de Vijverhof in Den Dolder.

 

tattel1   tattel

Inmiddels heb ik heel wat spullen verhuisd. Ik heb kasten gebouwd en een prettige indeling gemaakt. Nog niet alle dozen zijn uitgepakt maar het meeste heeft een nieuwe, logische plek gekregen.

Mijn nieuwe atelier is groot, ruim maar heeft vooral veel licht op het zuiden. Een prachtige plek, midden in de natuur, voor het maken van nieuwe beelden en het ontwikkelen van creatieve projecten. Twee openslaande deuren leiden naar een heerlijke buitenwerkplek waar ik kan hakken en slijpen.

Tattel aangepast 3 Ang.     Tattel aangepast 4 Ang.

Tattel aangepast 2 Ang.     Tattel aangepast 1 Ang.

Ook mijn beeldhouwcursisten vinden hier een ruime, zonnige buitenplek.

tattel aangep (2)

Kortom: een prachtige plek op een toplocatie, mission accomplished

Marc Brussee, voor kunst met passie en vakmanschap  /  Autonoom werk, Werk in opdracht, cursussen, teambuilding, Art design

Voor vragen of reacties, voor opdrachten, aanmeldingen of bestellingen kunt u contact met me opnemen via: marcbrussee@hotmail.com of 06-13355255

Geef een reactie