Zomer Week-workshops

      

1 t/m 5 juli  & 2 t/m 6 september in Den Dolder

Van maandag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 16:00. Prijs voor de hele week: €300,- ,Voor een losse dag: €65,- , of voor een dagdeel (van 10:00 tot 13:00 ): €35,-{exclusief steen a €3,50 p. kilo) Thee en koffie en gebruik van degelijk steenhouw-gereedschap zijn bij de prijs  inbegrepen.

Actie: Kom met z’n tween een hele week beeldhouwen en verdien ieder €25,- korting! 

Al jaren zijn de zomerworkshops steeds een groot succes! Enthousiaste deelnemers kunnen een week lang lekker buiten hakken in zachte of hardere steensoorten op deze prachtige buitenlocatie.  Ook binnen kun je terecht in mijn ruime atelier. Je kunt in deze week ook een reeds begonnen beeld voltooien.

          

Door in een beeldhouwweek dagelijks aan je beeld te werken duik je diep in het beeldhouwproces. Je werkt efficient omdat je je opstarttijd een hele dag  benut, en het verder uitvormen van je beeld de volgende dag gemakkelijk weer voortzet. Dit leidt tot mooie resultaten. Een zomerweek sluiten we altijd feestelijk af met een hapje en een drankje. Een terugblik en het delen van ervaringen.

Ook deze zomer is het weer zover: Kom heerlijk buiten werken aan een eigen sculptuur! Voor de workshop juli: aanmelden en betalen vóór 20 juni  Voor de workshop september: aanmelden en betalen vóór 22 augustus.  

Geef je op!   marcbrussee@hotmail.com / 06-13355255

aangep. kopie voor site

Workshops op locatie!

Naast mijn beeldhouwcursussen en Zomerweek-workshops in mijn atelier in Den Dolder, verzorg ik ook workshops op locatie. Dat kan (in overleg) elke gewenste locatie in Nederland zijn. Naar uw bedrijf of op jouw school breng ik mijn eigen tools en benodigdheden mee. Daarbij kan ik verschillende materialen aanbieden.

Op scholen, of bij een kinderfeestje, kan ik educatief werken met hele toegankelijke was of speksteen. Bij een bedrijfsuitje mag de uitdaging wellicht wat groter zijn en kunnen werknemers bijvoorbeeld samen een metershoge (buiten-) kunstinstallatie bouwen. Uiteraard is het samen bouwen een mooie parabel voor teambuilding!

Informeer!   marcbrussee@hotmail.com / 06-13355255

Marc Brussee, voor kunst met passie en vakmanschap  /  Autonoom werk, Werk in opdracht, cursussen, teambuilding, Art design

Voor vragen of reacties, voor opdrachten, aanmeldingen of bestellingen kunt u contact met me opnemen via: marcbrussee@hotmail.com of 06-13355255