Zomer Week-workshop: 6 t/m 10 juli

Zomer Week-workshop

Al jaren zijn de zomerworkshops steeds een groot succes! Enthousiaste deelnemers werken heerlijk buiten met mooie resultaten. Een zomerweek sluiten we altijd feestelijk af met een hapje en een drankje. Een terugblik en het delen van ervaringen.

Ook deze zomer, van  6 t/m 10 juli is het weer zover.

We beeldhouwen in en bij mijn ruime Dolderse atelier. Van maandag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 16:00. Een week lang lekker buiten hakken in zachte of hardere steensoorten. Je kunt in deze week ook een reeds begonnen beeld voltooien. Bij mooi weer werken we natuurlijk heerlijk buiten, maar er is ruim plaats om ook binnen te werken. Thee en koffie en gebruik van degelijk steenhouw-gereedschap zijn bij de prijs van €285,-  inbegrepen.  Als je meedoet en ook nog iemand anders meebrengt kan ik je korting geven!

Geef je op!   marcbrussee@hotmail.com / 06-13355255

aangep. kopie voor site

Workshops op locatie!

Naast mijn beeldhouwcursussen en Zomerweek-workshops in mijn atelier in Den Dolder, verzorg ik ook workshops op locatie. Dat kan (in overleg) elke gewenste locatie in Nederland zijn. Naar uw bedrijf of op jouw school breng ik mijn eigen tools en benodigdheden mee. Daarbij kan ik verschillende materialen aanbieden.

Op scholen, of bij een kinderfeestje, kan ik educatief werken met hele toegankelijke was of speksteen. Bij een bedrijfsuitje mag de uitdaging wellicht wat groter zijn en kunnen werknemers bijvoorbeeld samen een metershoge (buiten-) kunstinstallatie bouwen. Uiteraard is het samen bouwen een mooie parabel voor teambuilding!

Informeer!   marcbrussee@hotmail.com / 06-13355255

Marc Brussee, voor kunst met passie en vakmanschap  /  Autonoom werk, Werk in opdracht, cursussen, teambuilding, Art design

Voor vragen of reacties, voor opdrachten, aanmeldingen of bestellingen kunt u contact met me opnemen via: marcbrussee@hotmail.com of 06-13355255