Een sculptuur voor jou

Portal bd

Een sculptuur in je tuin, huis of bedrijfsruimte is een prachtige manier om een eigen “touch” aan je leef- of werkruimte toe te voegen. Daarmee toon je aandacht voor verfijnde kwaliteit. Kunst doorlicht, doorleeft de ruimte op een eigen, unieke wijze. Mijn sculpturen maken de woon- of werkomgeving compleet.

In nauwe samenwerking onderzoek ik graag de mogelijkheden op locatie en je persoonlijke wensen. Ik geef advies over materiaalkeuze, kleur en compositie. Plaatsing en belichting.

atelier (3)Beeldhouwwerk in opdracht

Met mijn ervaring en expertise kan ik je idee gestalte geven in steen, hout, en vele andere materialen. Abstract en figuratief.   Als persoonlijk kado aan jezelf of een goede vriend. Voor een bijzondere gebeurtenis of locatie.  Maar denk ook aan een uniek relatie geschenk.

Verschillende particulieren en bedrijven zijn blijvend tevreden over mijn werk en de heldere samenwerking en service die daarbij hoort.

Mijn klanten zijn blijvend tevreden over mijn kwaliteit, heldere aanpak en degelijke service.

Al je zelf aan de slag wil kunt u kiezen voor een van mijn cursussen of zomerworkshops

 

Marc Brussee, voor kunst met passie en vakmanschap  /  Autonoom werk, Werk in opdracht, cursussen, teambuilding, Art design

Voor vragen of reacties, voor opdrachten, aanmeldingen of bestellingen kunt u contact met me opnemen via: marcbrussee@hotmail.com of 06-13355255