Installaties

Spelen met ruimte

DSC02630  DSC02641

Het maken van een installatie is eigenlijk niets minder dan het scheppen van een omgeving waar je als kijker zelf om en in kan bewegen, en daarbij zelf deel wordt van het kunstwerk. Een installatie is eigenlijk een omgestulpt sculptuur waarbij binnen buiten wordt, en andersom.  Een installatie is niet alleen mooi om te beleven, maar nog leuker om zelf te maken, natuurlijk samen!

Een prachtig project voor bijvoorbeeld teambuilding in uw bedrijf. Gezamenlijk met alle medewerkers een eigen kunstwerk bouwen voor de eigen ontvangsthal of kantine.

Op het schoolplein met de hele klas een prachtig bouwwerk in elkaar zetten waar je vervolgens om en in kunt spelen.

De mogelijkheden zijn onuitputtelijk informeer!

DSC00206  DSC00207

Binnen zoals boven afgebeeld, of nog groter zoals bij Area 5, buiten (ruim 12 meter)

Onderstaande Installaties maakte ik in opdracht voor de gemeen Zeist. Tijdens de Walkartmarkt ontwierp ik vier jaar achtereen deze enorme buiteninstallaties. Ik kreeg de opdracht met mijn buitenkunstwerken, op een schuin oppervlak waar geen kramen konden staan, de “uiteinden” van de markt met elkaar te verbinden. Een groot succes want kunst verbind, kramen maar vooral ook mensen met elkaar!

 

DSC02630  DSC02632

DSC02633DSC02636DSC02641DSC02614

Tijdens deze Zeister kunstmarkt stond er ’s ochtends nog niets, in de middag vergaapten jong en oud zich aan deze ruimtelijke ervaring, ‘S avonds restte slechts de herinnering aan de lol, de verrassing en verwondering.

  instalatie (3)

The sky is the limit.

ikosaeder 2013 (6) - kopie

Area 6 Ikosaeder

walkart 2013

walkart 2013 b
prachtig bewegend in de wind

Marc Brussee, voor kunst met passie en vakmanschap  /  Autonoom werk, Werk in opdracht, cursussen, teambuilding, Art design

Voor vragen of reacties, voor opdrachten, aanmeldingen of bestellingen kunt u contact met me opnemen via: marcbrussee@hotmail.com of 06-13355255