Cursus Beeldhouwen: op dinsdag- of zaterdagochtend

Jouw steen, jouw zoektocht, tijd voor jezelf!

Cursus Beeldhouwen op dinsdag- of zaterdagochtend

IMG_20170411_173330 - kopie

Ken je dat, het gevoel geleefd te worden door to do lijstjes en je agenda? Doe dan even “een stap terug” en maak opnieuw quality time voor jezelf!

Ontdek en ontwikkel het vormgeven in Albast of Serpentijn. Zet je handen aan het werk en maak het hoofd even leeg. Met hamer en beitels word jij de trotse eigenaar van een eigen beeldhouwwerk!

Meld je nu aan! marcbrussee@hotmail.com / 06-13355255

Prijs voor 10 lessen van 9:30 – 12:30:  €310,- Tussendoor instappen kan altijd, je betaald dan minimaal voor 5 lessen €160,- (excl. steen a € 3,50 p.kilo) Inclusief zijn gebruik van gereedschap, koffie & thee. Vrij parkeren voor de deur.   

In mijn cursussen gaat het niet alleen om persoonlijke aandacht en een gedegen techniek. Gevoel ontwikkelen voor hamer en bijtel, voor massaverhoudingen en compositie zijn slechts voertuigen waarmee je in jouw zoektocht op pad gaat. Durf je te zoeken naar wat er reeds in jouw steen verborgen ligt? Wanneer je innerlijk meebeweegt met de vlakken en dynamiek van jouw steen, kom je vroeg of laat uit bij de vorm van jouw eigen beeld die je wellicht niet had verwacht.

Natuurlijk kun je ook doelgericht werken aan een vooruit gesteld project. Een portret bijvoorbeeld of een hand. De mogelijkheden zijn zeer divers en ieder werkt naar eigen tempo en inzicht. Ik zie het als mijn persoonlijke uitdaging om de deelnemer boven zichzelf uit te tillen.

In deze cursusreeksen maken beginners kennis met het hakken en vormgeven in “zachte” steensoorten zoals Albast en Serpentijn. Gevorderden verfijnen hun techniek tot een hoger niveau bijvoorbeeld in marmer. Ook kun je een reeds gestart beeld voltooien. 

Zomer Workshop (1)aangep. kopie voor siteZomer Workshop (6)

In mijn cursussen werk ik vooral praktisch op individuele basis. Iedereen kan zo op eigen niveau instappen en zich verder ontwikkelen. Je doet ervaring op in het hanteren van het beeldhouwgereedschap en leert daarmee het vormgeven in steen. Ik probeer precies die handreiking te geven die je nodig hebt om je eigen ontdekkingen te kunnen doen. Al ruim 20 jaar stimuleer en coach ik beeldhouwers in de dop.

Zomer Workshop (3)   Zomer Workshop (2)

Door tijdig aanmelden en betalen ben je verzekerd van deelname. Vermeld bij aanmelding de cursus dag / datum en je voorkeur voor een steensoort. (Ik reserveer dan een mooi exemplaar)

“Breng de steen tot leven, laat ‘m dansen”

 

Marc Brussee, voor kunst met passie en vakmanschap  /  Autonoom werk, Werk in opdracht, cursussen, teambuilding, Art design

Voor vragen of reacties, voor opdrachten, aanmeldingen of bestellingen kunt u contact met me opnemen via: marcbrussee@hotmail.com of  06-13355255