Cursus Beeldhouwen & Zomer week workshops

Jouw steen, jouw zoektocht, jouw proces!

Dinsdag- of zaterdagochtend in Den Dolder

Zie ook: Zomer Week-workshops

IMG_20170411_173330 - kopie

 Prijs voor 10 lessen van 9:30 – 12:30:  €320,- Tussendoor instappen kan altijd, je betaald dan minimaal voor 5 lessen €165,- (excl. steen a € 3,50 p.kilo) Inclusief zijn gebruik van gereedschap, koffie & thee. Vrij parkeren voor de deur.   

Meld je nu aan! marcbrussee@hotmail.com / 06-13355255

   

 Maak quality time voor jezelf! Ontdek en ontwikkel het vormgeven in Albast of Serpentijn. Zet je handen aan het werk en maak het hoofd even leeg. Met hamer en beitels word jij de trotse eigenaar van een eigen beeldhouwwerk!

In mijn cursussen bied ik naast persoonlijke aandacht gedegen technische vaardigheden. Je ontwikkelt gevoel voor het vormgeven met hamer en bijtel en leert kijken naar verhoudingen en compositie. Durf je te zoeken naar wat er reeds in jouw steen verborgen ligt? Wanneer je innerlijk meebeweegt, kom je heel natuurlijk uit bij de  vorm van jouw eigen beeld. Laat je verrassen!

       

Je kunt ook doelgericht werken aan bijvoorbeeld een portret  of een hand. De mogelijkheden zijn zeer divers en ieder werkt naar eigen tempo en vaardigheden. Ik zie het als mijn persoonlijke uitdaging om de deelnemer boven zichzelf uit te tillen.

Beginners maken In deze cursus  kennis met het hakken en vormgeven in “zachte” steensoorten zoals Albast en Serpentijn. Gevorderden verfijnen hun techniek tot een hoger niveau bijvoorbeeld in marmer. Ook kun je een reeds gestart beeld voltooien. 

Al ruim 30 jaar stimuleer en coach ik beeldhouwers in de dop.

Zomer Workshop (1)   aangep. kopie voor site   Zomer Workshop (6)

Zomer Workshop (3)   Zomer Workshop (2)

Door tijdig aanmelden en betalen ben je verzekerd van deelname. Vermeld bij aanmelding de cursus dag / datum en je voorkeur voor een steensoort. (Ik reserveer dan een mooi exemplaar)

“Breng de steen tot leven, laat ‘m dansen”

Marc Brussee, voor kunst met passie en vakmanschap  /  Autonoom werk, Werk in opdracht, cursussen, teambuilding, Art design

Voor vragen of reacties, voor opdrachten, aanmeldingen of bestellingen kunt u contact met me opnemen via: marcbrussee@hotmail.com of  06-13355255