Marc

Na een reeks van creatieve opleidingen op grafisch, fotografisch, pedagogisch therapeutisch en kunsthistorisch vlak vond ik mijn passie in het beeldhouwen aan de ‘School for Sculpture and Design’ in Zuid Engeland. Sinds 1994 heeft het beeldhouwen mij niet meer losgelaten en ontwikkelde ik me via eigen werk, opdrachten en exposities tot zelfstandig beeldhouwer. Mijn passie deel ik in exposities en geef ik door in mijn cursussen.

 

bewerkte foto voor site (3)caressing worldsmarc pr

Mijn sculpturen ontstaan vanuit een vrije individuele scheppingsdrang. Ik kan vertellen over mijn eigen beleving bij het maken ervan, maar wanneer het klaar is, is ook mijn avontuur ten einde. Daarna beginnen er nieuwe avonturen, die van de toeschouwer. Ik vind het mooi dat door de eigen beleving  van de toeschouwers, de vele facetten van het werk steeds opnieuw tot leven gebracht worden.

aan't werk (2)works in progress2 (4)

Liefhebbers herkennen mijn signatuur.

“Zijn sculpturen zijn bijzonder dynamisch, lijken te zwemmen of te vliegen, aan de zwaartekracht te ontsnappen. Ik blijf kijken naar Marc’s werk omdat er vanuit ieder gezichtspunt iets nieuws te ontdekken valt. Zijn installaties zijn een verhaal apart. Overweldigend, een betoverende omgeving waar ik in of onderdoor kan lopen en me opgenomen voel als interactief deel van het kunstwerk”

crossroadsDSC02633instalatie (3)wing

Marc Brussee, voor kunst met passie en vakmanschap  /  Autonoom werk, Werk in opdracht, cursussen, teambuilding, Art design

Voor vragen of reacties, voor opdrachten, aanmeldingen of bestellingen kunt u contact met me opnemen via: marcbrussee@hotmail.com of 06-13355255