Exposities

23 en 24 September Kunst rond Den Dolder

Op zaterdag en zondag waren de deuren van mijn nieuwe Dolderse atelier tussen 12:00 en 17:00 geopend voor publiek. Op zaterdagochtend had ik nog les gegeven en ontmoette de bezoeker vooral een ateliersfeer met stof en gruis en “works in progress”. Op zondag was mijn atelier meer als galerie ingericht en was een groot aantal van mijn werken, binnen en buiten, te zien. (Zie ook deze Link Kunstroute) Beide dagen was het stralend weer en ik heb dit kunstweekend honderden nieuwsgierigen, geïnteresseerden en enthousiastelingen mogen ontvangen.

Fantastisch weer, een fijne sfeer, veel mooie/lieve/ontroerde/verstilde/enthousiaste reacties. Een mooie “houswarming-party” voor mijn nieuwe atelier.

 

17e editie – Grand Atelier Route – 10 en 11 Oktober 2015

Op Zaterdag 10 en Zondag 11 Oktober stelde ik tijdens de 17e editie van de route mijn atelier  tussen 13:00 en 18:00 open voor publiek.  Veel geïnteresseerden en nieuwsgierigen waren op mijn werkplek te gast. Ik vertelde, en liet zien  hoe ik werk en waarom.

Op zaterdag, direct na de beeldhouwcursus, troffen de vele bezoekers een gangbare werksituatie aan met stof en puin op de vloer. Op zondag was mijn atelier als kleine galerie ingericht en stonden mijn beelden keurig opgesteld.

Op beide dagen is mijn atelier druk bezocht. Het gehele weekend kwamen er zo’n 500 bezoekers. Ik heb talloze mooie, leuke, ontroerende en enthousiaste reacties mogen ontvangen. Een groot succes!

Expo Hilversum

Van 2 Januari t/m 1 Februari was mijn werk zien in het centrum van Hilversum. Ik ontving veel enthousiaste reacties en positieve belangstelling, zowel persoonlijk alsook in de pers.

bewerkte foto voor site (1)   Expo Hilversum -15 (5)

Naast 2-D werk van 5 mede exposanten werden er er tijdens deze expositie 16 sculpturen van mij ten toon gesteld in de GSA gallerie aan de Langestraat 52.

 Expo Hilversum -15 (25)   bewerkte foto voor site (3)

 

Expo Hilversum -15 (34)    Expo Hilversum -15 (10)

Expo Hilversum -15 (41)    bewerkte foto voor site (2)

 Zeister Muziekdagen

IMG_20140826_174732 IMG_20140826_174959

Augustus 2014, tijdens de Zeister Muziekdagen, een muzikaal evenement van internationale allure,  was er werk van mij te zien in de foyer van het Figi theater.

Drie beelden van zwarte Diabas vormen samen één klankbeeld. Deze drieklank was naast werk van collega’s  van Zeister kunstenaars groep MIK de gehele maand te bezichtigen.

 

Naast exposities is mijn werk op verschillende plekken zichtbaar in Zeist.

Een aantal van mijn sculpturen is in hartje Zeist dagelijks te bezichtigen in een mooie stijlvolle entourage bij Van Kuijzen Keukens aan de Steynlaan 8.

 

Marc Brussee, voor kunst met passie en vakmanschap  /  Autonoom werk, Werk in opdracht, cursussen, teambuilding, Art design

Voor vragen of reacties, voor opdrachten, aanmeldingen of bestellingen kunt u contact met me opnemen via: marcbrussee@hotmail.com of 06-13355255

Geef een reactie